*Home*
*Openingstijden*
*Wie*
*Waar*
*Fotoalbum*
*Kam & Schaar*
*Links*
*Contact*

 

 

 


knap he

Mag ik mij even voorstellen,ik ben eigenaar van Herenkapsalon André Verstraten, inmiddels ben ik 52 jaar werkzaam in het kappersvak, waarvan de afgelopen 22 jaar als zelfstandig ondernemer. Naast mijn dagelijks werk (grootste hobby) heb ik ook nog een aantal andere hobby's zoals,tuinieren, vijveren, fotograferen en de computer, de computer in de breedste zin. Kortom ik heb tijd en schrijfruimte tekort, dus daar kunnen we in de kapsalon verder over praten.

Herenkapsalon André Verstraten....,

was voorheen Kapsalon Carpentier (1928-1995), de kapsalon was toen achter de winkel alwaar de fam. Carpentier parfumerie en rookwaar verkocht. In 1987 verhuisde de kapsalon naar het naast gelegen pand en zodoende zaten we aan de voorzijde,dit was de zoveelste en waarschijnlijk tevens de laatste verbouwing. Op 1 januari 1975 ben ik een dienstverband aangegaan met m'n zwager en na 20 jaar heb ik de kapsalon overgenomen en zet hem nu als eenmanszaak voort.

Een eenmanszaak....,

zonder afspraak betekent soms "een wachttijd" maar ook dan kan het best gezellig zijn,koffie is altijd aanwezig en gratis, alsmede een uitgebreide leestafel. Een goed gesprek of een fosse leugen ga ik ook niet uit de weg en wilt u rust dan zeg ik niets.

Wilt u alle genot maar "geen wachttijd" dan komt u gewoon de woensdagmiddag op afspraak,u ziet maar en weet wel dat u altijd welkom bent.

 

wassen

   

knippen

   

knippen

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

©Herenkapsalon André Verstraten
Top